U can make it! Vaša kariera pri nas

Kemija mora biti prava! Iščemo osebe z idejami in navdušenjem, ki želijo skupaj z nami preseči meje tradicionalnih tržišč v gradbeno-kemični industriji in ki so pripravljeni postavljati nove mejnike.

Podjetje Unihem se ukvarja s proizvodnjo in trženjem veznih materialov, za izvedbo ali sanacijo tal. V svojem programu ima tudi profesionalne stroje, orodja in pripomočke za obdelavo tal.
Na spletni strani, posvečeni karieri, vas obveščamo o možnostih zaposlitve in poklicnemu razvoju v inovativnem in uspešnem podjetju z različnimi blagovnimi znamkami in z ekspertnim znanjem na področju talne obdelave.

Uspeh ima šest imen. In številne sisteme.

Z blagovnimi znamkami UZIN, WOLFF, Pallmann, codex in RZ ponuja podjetje Unihem bogat nabor izdelkov, sistemov in storitev s področja talne obdelave. Za komuniciranje tako širokega in obsežnega področja je bila leta 2006 ustanovljena nova znamka – UFLOOR Systems, ki presega posamezne blagovne znamke, saj združuje in povezuje znanje posameznih znamk. UZIN je tako edina znamka v svetovnem merilu, ki združuje izdelke, rešitve in inovacije pri polaganju, vzdrževanju in obnovi vseh vrst talnih oblog, parketa, keramike ter naravnega in umetnega kamna.

Če se nam pridružite, si zagotovite najboljša »tla« za uspešno kariero.

U can make it!