Merkliste (0)

 
 
 

UZIN. Tla pripadajo vam.  Nova podoba znamke UZIN. 

UZIN, vodilna znamka na tržišču vgradnih sistemov za tla in lesene talne obloge, predstavlja sodelovanje  s svojimi strankami v okviru nove podobe znamke. Resnični izvajalci z zastavo znamke UZIN v rokah izpričujejo uspeh, ki so ga dosegli skupaj z znamko UZIN, pod novim sloganom UZIN. Tla pripadajo vam.

Nova podoba znamke dokazuje, kako je  skupno partnerstvo pomembno za izvajalce in proizvajalca UZIN pri doseganju skupnega uspeha. Reklamna kampanja se odvija v številnih državah po vsej Evropi. Uwe Miess, direktor prodaje in marketinga v Unihemu, je glede ciljev nove podobe znamke UZIN izjavil: UZIN z novo podobo razkriva, da obvlada svoj posel. Naše stranke in partnerji po vsem svetu se lahko zanesejo na kakovost izdelkov in storitev znamke UZIN, saj ti izpolnjujejo najvišje standarde. Reklamna kampanja bo zato v prihodnje prerasla v viden znak zaupanja med izvajalci, trgovci in znamko UZIN – in  s tem prispevala k oblikovanju dolgoročnih partnerstev.

Izvajalci so ključni oblikovalci reklamnih sporočil, saj se v njih predstavijo s projektom, ki so ga izvedli z izdelki UZIN ob  strokovni podpori tehnično-svetovalne službe UZIN. Reklamno besedilo podaja informacije o konkretnih tehničnih izzivih, na  primer: izredno hitri izvedbi, delu brez onesnaževanja okolja, strogih ekoloških omejitvah ali o izpolnitvi neobičajnih zahtev  končnih strank. Izvajalci držijo v roki zastavo UZIN. Ta predstavlja vse sisteme UZIN za univerzalne rešitve in bo postala simbol za kakovostno strokovno izvedbo in vrhunsko vgradnjo talnih sistemov. Novi reklamni motivi kampanje znamke UZIN govorijo preprost vizualni jezik. Visokokakovostne fotografije odsevajo najvišji rang kakovosti znamke in poudarjajo njeno vodilno vlogo na tržišču. Poleg tega bodo reklamni motivi s praktičnimi primeri igrali glavno vlogo v novi komunikaciji. Opisujejo namreč, kako uspešno so bili posamezni projekti izvedeni in jasno izpostavljajo strokovno znanje znamke UZIN na  področju obdelave tal. UZIN specializiranim trgovinam in veletrgovcem zagotavlja zanimiv reklamno-informativni material. Izvajalci pa lahko izkoristijo številne promocijske aktivnosti. UZIN specializiranim trgovinam in veletrgovcem zagotavlja zanimiv reklamno-informativni material. Izvajalci pa lahko izkoristijo številne promocijske aktivnosti.