UNIHEM - Držimo skupaj

Podjetje Unihem je danes specializirano za proizvodnjo in trženje sistemov veznih materialov, za izvedbo in sanacijo tal. Prodajni program obsega več skupin izdelkov, od predpremazov, izravnalnih mas, lepilnih malt, lepil za polaganje parketa in ostalih talnih oblog (PVC, tekstil, pluta, linolej), disperzijskih in reakcijskih lepil za keramične ploščice, pa vse do tesnilnih mas, fugirnih mas in silikonov. Posebno mesto zavzemajo maltni, samorazlivni, elektroprevodni in športni industrijski tlaki. V zadnjih letih je močan poudarek tudi na trženju sredstev za površinsko obdelavo in zaščito parketa, ter profesionalnih strojih, orodjih in delovnih pripomočkih za polagalce talnih oblog.

Posebnost ponudbe podjetja UNIHEM pa ni zgolj v ponudbi materialov in izdelkov, temveč tudi v storitvi svetovanja in pomoči, ki jo strokovnjaki podjetja nudijo ob nakupu in na kraju izvedbe. Podjetje Unihem ima razvit sistem izobraževanja, ki omogoča polagalcem talnih oblog kar najbolje spoznati sisteme in načine polaganja različnih talnih oblog. Znanje in pravilne informacije za kakovostno izvedbo storitev polaganja talnih oblog so namreč vse bolj pomembne.

Naši kupci in poslovni partnerji se lahko vedno znova prepričate, da »pri nas ne dobite samo izdelka, ampak celovito rešitev« in prav to je tisto, kar nas loči od konkurence.

Podjetje UNIHEM trži svoje izdelke preko razvejane prodajne mreže po Sloveniji, izdelki podjetja so prisotni v vseh večjih trgovinah z gradbenim materialom. Poleg tega ima podjetje UNIHEM tudi hčerinska podjetja v Zagrebu (UNIKEM d.o.o.) in v Beogradu (UNIHEM Trading d.o.o.). Ravno tako naše izdelke lahko kupite tudi v Bosni in Hercegovini.