Proizvodnja in razvoj

open all close all

SIFLOOR AG

SIFLOOR AG, ki ima svojo centralo v Surseeju v osrednji Švici, razvija in proizvaja visoko kakovostna in okolju prijazna suha lepila za polaganje talnih oblog.

Kljub temu, da je UZIN Utz AG mednarodno delujoča skupina podjetij, je družba SIFLOOR AG samostojna in neodvisna ter sledi svoji jasni strategiji.

Že več kot 20 let je SIFLOOR AG specialist za visoko kakovostna suha lepila. Z inovativnimi sistemi lepljenja switchTec, smo naredili močan vpliv na razvoj tehnologije polaganja talnih oblog.

Patentirane visoko kakovostne lepilne folije Sigan, ki jamčijo enostavno odstranitev brez ostankov na prvotni podlagi, so dosegle nove standarde pri lepljenju talnih oblog.

Kot vodilni strokovnjaki na tem področju ponujamo inovativne rešitve za lepljenje talnih oblog tudi na stopniščnih površinah ter lepljenje stenskih profilov in zaokrožnic.

Varstvo okolja ter življenje in delo v zdravem okolju so naša nenehna skrb. Vsi izdelki switchTec so brez vonja in zajamčeno brez topil, smol in mehčalcev.

Raziskave in razvoj

Vodilni v raziskavah in razvoju

Inovativni izdelki imajo vgrajeno najnovejšo tehnologijo, kar je preverjeno in preizkušeno. Tehnični in razvojni oddelek sta ustvarila uspešen razvojni tim. Razvojniki pripravljajo prototipe glede na potrebe in zahteve, tehnologi pa jih preverjajo v praksi. Naše izdelke neprestano testiramo v sistemih z različnimi osnovnimi podlagami in talnimi oblogami.

Proizvodnja

Kakovost iz lastne proizvodnje

Stroga kontrola kakovosti poteka od vhodnih materialov, pa vse do končnega izdelka. Za razliko od konkurentov, proizvajamo vse naše proizvode sami. Prav zato vemo, kaj vsebujejo in česa ne: izdelki so brez strupenih snovi, ki bi bili škodljivi za uporabnika ali delovni prostor. Kakovost je naša največja prioriteta!

Sodelovanje

V prihodnost usmerjeno sodelovanje/povezovanje

Z vodilnimi proizvajalci talnih oblog, mnenjskimi voditelji in institucijami smo vzpostavili tesno sodelovanje. S sodelovanjem pri razvoju izdelkov in neprestanim testiranjem jamčimo za zanesljiv in verodostojen sistem tako za uporabnika kot izvajalca. V ospredje smo postavili lahko rokovanje in enostavno uporabo ter s pomočjo strokovnjakov razvili suha lepila kot tehnologijo lepljenja v skladu s splošnimi in veljavnimi predpisi na trgu.