Izdelki switchTec®

open all close all

Za talne obloge

Zahvaljujoč patentiranemu izdelku Sigan, je edinstven switchTec sistem lepljenja postavil nove standarde v tehnologiji polaganja talnih oblog. Samo za talne obloge, ki so prilepljene s Sigan lepilno folijo, lahko tudi po mnogih letih zagotavljamo, da jih bomo lahko odstranili brez sledi in ostankov na prvotni podlagi. In to brez težav ter stroškovno najučinkoviteje/stroškovno najcenejše. Nova konstrukcija/sestava/struktura.

Izdelki: Sigan 1, Planus, Sigan 2, Sigan 3, Sigaway, SUPERtape 7900

Za profile in zaokrožnice

S switchTec lepilnimi trakovi, stenskimi obrobami in tekstilnimi stenskimi obrobami z obšitimi robovi je lepljenje mogoče izvesti čisto in hitro. Skozi razvoj so po mnogo letih switchTec lepilni trakovi še izboljšali svojo kakovost in svojo visoko, na staranje odporno lepilno moč.

Izdelki: Contact, Bullran 45, Toptac 35, Contact 40, Pomur 46, Goman 50, Goman 90

Za stopniščne površine

Približno 70% vseh predhodno pripravljenih talnih oblog za stopniščne površine v Nemčiji, Avstriji in Švici uporabljajo sistem nora. Talne obloge so prilepljene s specialnim visoko lepljivim dvostranskim lepilnim trakom Goman 240, ki omogoča hitro in čisto izvedbo, brez škodljivega učinka na zdravje tako za uporabnike kot izvajalce. Za lepljenje kavčukovih oblog sistema nora na stopniščnih površinah, Freudenberg in SIFLOOR zagotavljamo garancijo sistema.

Izdelek: Goman 240