UZIN - prihodnost vgradnje talnih oblog

UZIN ima s "pametnimi rešitvami" nalogo, da prepozna trende in potrebe že v začetni fazi in da na njih ustrezno reagira z inovacijami. Vse to je med drugim povezano tudi z družbenimi trendi doma in na delovnem mestu.

Končni uporabniki, ki so bili deležni vgradnje talnih oblogah z našo storitvijo, iščejo kar se da hiter in čist način prenove ali sanacije. Poleg tega investitorji niso pripravljeni na dolga obdobja zaprtja trgovin in pisarn. Pomemben dejavnik pri vsem tem je vedno pogostejša in naraščajoča mobilnost. Vse to se odraža v pogostejšem menjavanju najemnikov in s tem tudi menjavanju različnih namenov uporabe. Prilagodljiva renovacija talnih oblog zavzema mesto "talne obloge za čas življenja".

UZIN zaobjema vse zahteve in potrebe s tehnologijo lepljenja, ki zagotavlja izjemno hitro in preprosto renovacijo talnih oblog: ponujamo vam, poleg priznanih in priljubljenih izdelkov UZIN še switchTec® sisteme lepljenja talnih oblog. Popolnoma v skladu z rekom "najboljše za trgovino in distribucijo!"